ANTALYA Resort 4* All Inclusive ZBOR INCLUS
innen: 613 €
Antalya, Törökország

ANTALYA Resort 4* All Inclusive ZBOR INCLUS

Zbor inclus din Cluj
Létrehozás időpontja: 2022. június 27., hétfő - Indulás: 2022. augusztus 19., péntek
Ref ID: 2947781
Teljes ár innen: 1.226 €
Létrehozás időpontja: 2022. június 27., hétfő - Indulás: 2022. augusztus 19., péntek

Az úti célról

Antalya a török Földközi-tenger partjának legnagyobb városa, és az úgynevezett Török Riviéra központjai közé tartozik. A Földközi-tenger legszebb és legtisztább partjai mellett, Antalya hosszú tengerparti vonalán találkozhatunk ókori helyszínekkel, régi kikötőkkel, emlékművi sírokkal, drámai partokkal, végtelen strandokkal, zöld erdőkkel, folyókkal és vízesésekkel. A Kaleici, melyet ősi városfalak vesznek körül, Antalya Óvárosa. Ez a város egyik legélénkebb része, üzletekkel, bárokkal, éttermekkel és szórakoztató létesítményekkel. A Kaleici utcái a régi kikötőig terjednek, amelyet ma nemzetközi jacht kikötőként használnak. A festői Óvárosban találhatók a hellenisztikus, római, bizánci, szeldzsuk és oszmán korszakok példái, valamint számos régészeti város és történelmi épület felfedezésre vár. Antalya egy vonzó város, árnyas, pálmafás sugárutakkal, amelyet sokan a földi paradicsomnak és a Földközi-tenger gyöngyszemének tartanak. Nem rossz, ugye?
Bővebb információ

Szolgáltatások

19 aug.
Indulási szállítás
Indulás
Corendon Airlines
Corendon Airlines Corendon Airlines - XC278
11:25 - Cluj-napoca, Cluj Napoca (CLJ)
13:35 - Antalya, Antalya (AYT)
Nonstop Viteldíj: Eco
Szállítás:  XC278
Utasosztály: Economy
Díj neve: Eco
19 aug.
Transfer
Áthelyezés Antalya (AYT)-ról Ramira Joy Hotel

Shuttle

Standard Shared Standard Shuttle (Busz)
  • Nincs várakozási idő
19 aug.
Szállás
7 Éjszaka
Ramira Joy Hotel 9,2 Kiváló
Alanya - A központtól 120,3 km-re vanALL INCLUSIVE Saray Mahallesi Yunus Emre CaddesiNo: 34/A, Alanya 07400 Standard Double or Twin Room
Ha Alanya egy központi részén szeretnél megszállni, ez a helyi Ramira Joy Hotel kiváló választás lehet számodra, mivel egy 10 perces autóútra esik olyan helyektől, mint pl. Kleopátra-tengerpart vagy Alanyai kertak. Ez a helyi 4 csillagos hotel kb. 1 km-re található Alanyai Vízi Park, ill. 1,5 km-re Damlatas-barlangok helyszíneitől. Lazuljon el, és enegedje, hogy testét, lelkét kényeztessék a wellnessfürdőben, ahol masszázs, testkezelés és arckezelés várja a pihenni vágyókat. Élvezze ki a szálláshely kínálta szabadidős létesítményeket és szolgáltatásokat, mint például a(z) 2 szabadtéri medence, a(z) szauna és a(z) fitneszlétesítmény. A hotel kiegészítő szolgáltatásai között szerepelnek a következők: ingyenes wifihozzáférés, fodrászszalon és televízió a közös helyiségekben. Helyezze magát kényelembe a(z) 85 légkondicionált szoba egyikében, melyekben hűtőszekrény is található. A(z) ingyenes vezeték nélküli internet-hozzáférés és a televíziókon nézhető kábelcsatornák csatornák kínálata mind a vendégek kikapcsolódását szolgálja. A(z) privát fürdőszoba (kizárólag azok, melyekben van zuhanyzó is) felszerelései közé tartozik esőzuhany és ingyenes piperecikkek is. A kényelmi felszerelések és szolgáltatások közé tartozik telefon és íróasztal, illetve takarítás naponta.
26 aug.
Transfer
Áthelyezés Ramira Joy Hotel-ról Antalya (AYT)

Shuttle

Standard Shared Standard Shuttle (Busz)
  • Nincs várakozási idő
26 aug.
Visszaszállítás
Vissza
Corendon Airlines
Corendon Airlines Corendon Airlines - XC277
8:15 - Antalya, Antalya (AYT)
10:25 - Cluj-napoca, Cluj Napoca (CLJ)
Nonstop Viteldíj: Eco
Szállítás:  XC277
Utasosztály: Economy
Díj neve: Eco
1 Biztosítás
Ergo Assicurazione Viaggi Asigurare (Mandatory Insurance Amareitalia) - Regiune (Singur Țară Continent) - Zile (8)
Teljes ár innen: 1.226 €
Testreszabhatja
Foglalja le ezt az ötletet
Az útiterv tartalma
úti célok 1
Szállítás 2
Szálláshelyek 1
Transzfer 2
biztosítás 1

ötleteink az utazáshoz

Ezeket az utazásokat ajánljuk

További ötletek