Un moment te rog, cautam cele mai bune preturi

Ajută-ne să ne îmbunătăţim produsul!

Un moment te rog, cautam cele mai bune preturi

Janna e Sole Resort
Adresa: Località agrustos, Budoni 08020
Activităţi.
Doriţi pentru a vedea activităţile în null?
Budoni, Sardinia
Janna e Sole Resort
Budoni, Sardinia Janna e Sole Resort
Rezervă camere
Favorit
Favorit Acțiune

Despre proprietate

Popularitate

80%
Foarte bine
General
2810
brand
Tripadvisor 80%
2810
brand
Booking No results
0
brand
Expedia No results
0
Sesiunea a expirat

Sesiunea a expirat. Suntem actualizarea continuă a ofertelor noastre și zboruri, continua cu noi pentru a avea noi oferte

Faceți clic pe OK pentru a reîmprospăta pagina.
Privacy Policy

Informații conform art. 13 din Regulamentul (UE) nr. 679/2016 (așa-numitul GDPR) și al Decretului legislativ 10 august 2018, nr. 101 de adaptare a legislației naționale


În continuare Digital Destination Company S.r.l. își specifică politicile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor săi colectate în timpul înregistrării pe site sau în scopul încheierii contractului și al prestării serviciilor solicitate de aceștia.


Datele personale nu vor fi difuzate, ci comunicate numai furnizorilor de servicii care alcătuiesc pachetul turistic achiziționat.


Operator de date

Digital Destination Company S.r.l.

Sediul social: San Teodoro (NU) Piazzetta del Porto snc Loc. Puntaldia cap 08020

E-mail certificat: amaitalia@legalmail.it

E-mail: amministrazione@amareitalia.com

Număr TVA: 01593400912Înregistrat în registrul special al STARTUP  INNOVATIVE ale Camerei de Comerț Nuoro Număr REA: NU-113751

Capital social: 10.000 € i.v.


Tipul și stocarea datelor supuse prelucrării


Următoarele tipuri de date solicitate de la Utilizator sunt necesare Proprietarului pentru executarea corectă a serviciilor acoperite de contractul de călătorie și pentru îndeplinirea obligațiilor legale cărora li se cere Proprietarului în legătură cu activitatea exercitată:


  • Date personale (nume, prenume, data nașterii, adresa rezidențială, naționalitate, număr de telefon, cod fiscal, adresa de e-mail);
  • Detalii bancare (cod Iban) sau alte date utile pentru plată.


Aceste date vor fi stocate în bazele noastre de date în conformitate cu termenii stabiliți de legislația în vigoare și exclusiv pentru timpul necesar îndeplinirii obligațiilor specifice.


În cazul în care utilizatorul ar trebui să furnizeze datele altor persoane care participă la călătorie, utilizatorul acționează ca un operator de date independent, asumându-și toate obligațiile și responsabilitățile legii și asigurându-se că persoanele pentru care utilizatorul a furnizat respectivele datele sunt conștiente și au înțeles și au acceptat metodele de prelucrare a datelor menționate anterior.


Scopul prelucrării


Operatorul de date prelucrează datele cu caracter personal furnizate de Utilizator în scopurile specifice pentru care Utilizatorul și-a dat consimțământul:


  • executarea unui contract existent între Utilizator și Proprietar și toate serviciile furnizate în acesta;
  • îndeplinirea unei obligații legale la care este supus Proprietarul;
  • înregistrare pe site-ul Amareitalia.com și solicitări de contact și / sau materiale informative;
  • scopuri statistice, activități de marketing și / sau profilare.


Utilizatorul în cauză are dreptul, în orice moment, să obțină de la operatorul de date acces la datele sale personale și informațiile referitoare la prelucrare și / sau să solicite rectificarea, anularea sau limitarea acestora sau a scopurilor tratamentului.