GRECIA Mykonos cu ZBOR INCLUS
De la 765 €
Mykonos, Grecia

GRECIA Mykonos cu ZBOR INCLUS

Transport + Accommodation
Creat: miercuri, 6 iulie 2022 - Plecare: sâmbătă, 10 septembrie 2022
Ref ID: 3016606
Cost total De la 1.530 €
Creat: miercuri, 6 iulie 2022 - Plecare: sâmbătă, 10 septembrie 2022

Despre destinație

Mykonos este o destinație turistică populară în insulele grecești din grupul Cyclades, situat în mijlocul Mării Egee. În anii 1960, Mykonos a devenit o mecca boemă și este acum una dintre cele mai strălucitoare stațiuni de vacanță din țară care își etalează fericit stilul și reputația sfârâitoare. Această cicladă centrală a fost de ani de zile prima stațiune mediteraneană pentru călătorii homosexuali, deși recent Mykonos a încercat să se reinventeze pentru o clientelă mai variată, deși viața de noapte este încă foarte gay-friendly, este un paradis pentru orice reveller cu nopți puternice și lungi. Chora sau Mykonos este principalul oraș de pe insulă. Este plin de străzi înguste, întortocheate, clădiri văruite cu ornamente albastre, restaurante frumoase, magazine de îmbrăcăminte și bijuterii, o piață de pește și o piață de legume. Este unul dintre cele mai cosmopolite și aglomerate orașe din Marea Egee. În afară de Chora, există un singur alt oraș de pe insulă, Ano Mera. Ano Mera este destul der și mai puțin turistice. In timp ce va aflati aici, vizitati Manastirea Panagia Tourliani, o biserica ortodoxa traditionala greceasca care are o frumoasa iconostas. Insula este uscată și stearpă, dar există unele plaje fine, cu nisip, cele mai cunoscute două fiind Paradise și Super Paradise, dar există multe alte plaje pe care le puteți căuta în jurul insulei. Din portul fermecător, prinde o barcă spre plaje sau spre Delos și vei călători din prezent în trecutul antic, de la un set de mituri la altul.
Mai multe informaţii

Servicii incluse

10 sept.
Transport de plecare
Plecare
Blue Air
Blue Air Blue Air - 0B1913
14:30 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
16:00 - Mykonos, Mikonos (JMK)
0 KG Non-stop
Transport:  0B1913
Clasa de cabină: Economy
10 sept.
Transfer
Transfer de la Mikonos (JMK) la Casa Grande

Navetă

Standard Transfer navetta (Autocar)
  • Fără timp de aşteptare
10 sept.
Cazare
7 Nopţi
Casa Grande 8,8 Foarte bine
Mykonos - La 5,9 km de centruB&B Platis Yialos, Mykonos 84600 Deluxe Double Room NON REFUNDABLE
When you stay at Casa Grande in Mykonos, you'll be by the sea, within a 15-minute drive of Paradise Beach and Ornos Beach. This 4-star hotel is 0.2 mi (0.3 km) from Platis Gialos Beach and 0.7 mi (1.2 km) from Psarou Beach. Pamper yourself with onsite massages, body treatments, and facials. Additional features at this hotel include complimentary wireless Internet access, concierge services, and a reception hall. Make yourself at home in one of the 22 guestrooms featuring refrigerators and plasma televisions. Complimentary wireless Internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Bathrooms feature showers, complimentary toiletries, and hair dryers. Conveniences include phones, housekeeping is provided daily, and you can request irons/ironing boards.
17 sept.
Transfer
Transfer de la Casa Grande la Mikonos (JMK)

Navetă

Standard Transfer navetta (Autocar)
  • Fără timp de aşteptare
17 sept.
Transport retur
Reveni
Blue Air
Blue Air Blue Air - 0B1914
16:45 - Mykonos, Mikonos (JMK)
18:15 - Bucharest, Henri Coanda (OTP)
0 KG Non-stop
Transport:  0B1914
Clasa de cabină: Economy
1 Asigurări
Ergo Assicurazione Viaggi Assicurazione (Assicurazione Medico-Bagaglio-Annullamento) - Regione (Single Nazione Continente) - Giorni (8)
Cost total De la 1.530 €
Personalizează-ți Vacanța
Adaugă zborul / REZERVA
Această idee include
Destinaţii 1
Transport 2
Cazări 1
Transferuri 2
Asigurări 1

Recomandările noastre de călătorie

Aici puteţi vedea recomandările noastre de călătorie

Mai multe recomandări